Mallar & Officetillägg – Outlook

Excel-logotyp_Learningpoint
Outlook logotyp_Learningpoint

Outlook

Låt oss hjälpa er skicka enhetliga mejl som fungerar genom hela organisationen. Vi utvecklar också egna funktioner som integreras i era Office-program för att göra arbetet så enkelt och smidigt som möjligt.

Läs mer nedan om de funktioner som finns att tillgå för att underlätta arbetet i Outlook. 

Signaturlösning

Äntligen enhetliga signaturer för alla i organisationen. Ingen användare kommer behöva skapa sin egen signatur utifrån instruktioner. Den skapas istället automatiskt så fort Outlook startas. Layouten på signaturen styrs centralt vilket gör det enkelt att lägga till banners och kampanjer. Signaturen hålls automatiskt uppdaterad vid varje uppstart vilket gör att centrala ändringar ofta slagit igenom hos alla användare inom 24 timmar.

Textbibliotek

Erbjud dina användare ett bibliotek av färdiga texter att använda i Outlook. Samla standardsvar och information som ofta skickas i Textbiblioteket. Du hittar Textbiblioteket i menyn när du skriver ett mail och texter infogas enkelt från en panel i ditt mailfönster. Du kan lägga in allt från små textstycken till flera sidor med text och bild i biblioteket. Det är enkelt att administrera, organisera och lägga till och ta bort texter. Textbiblioteket finns även för Word.