Mallar & Officetillägg – Outlook

Excel-logotyp_Learningpoint
Outlook logotyp_Learningpoint
Nya Outlook_Learningpoint

Outlook

Nu kan alla medarbetare få en gemensam signaturlösning i Nya Outlook med Learningpoints lösning LeCloud. Signaturen fungerar i pc- och mac-miljö och i äldre versioner av Outlook. Den kan implementeras även om alla användare inte har samma version av Outlook.

Vi utvecklar också andra funktioner som integreras i era Office-program för att göra arbetet så enkelt och smidigt som möjligt, till exempel Textbibliotek.

Läs mer nedan eller kontakta oss om de funktioner som finns att tillgå för att underlätta arbetet i Outlook. 

Gemensam företagssignatur i Nya Outlook

Nu kan alla medarbetare få en gemensam signaturlösning i Nya Outlook. Lösningen fungerar i pc- och mac-miljö, Online, i äldre versioner av Outlook och kan implementeras även om alla användare inte har samma version av Outlook.

Med signaturlösningen får användarna automatiskt rätt utseende och uppdaterad information. Personliga uppgifter kan hämtas från Entra ID (AzureAD), alternativt fyller användaren i uppgifterna i en panel i Outlook.

Mailsiganturlösning i nya Outlook_Learningpoint

När man skapar nya eller svarar på mejl i Outlook läggs automatiskt rätt signatur in i mejlet. Lösningen kontrollerar en gång per dygn om nya uppdateringar gjorts på mastermallen och uppdaterar då användarens signatur med aktuell information. Kommunikationsavdelningen kan enkelt uppdatera användarnas signaturer och på några timmar få ut ny design och uppdaterat innehåll användarna.

Lösningen kommer vara ett online-tillägg som distribueras via Microsoft 365s adminportal.

Hur väljer man signatur?

Användarna kommer själva kunna välja vilken signatur som ska infogas som default, till exempel växla mellan svensk och engelsk signatur. Som standard ingår 3 valbara signaturer.

Användarna byter enkelt till en alternativ signatur via en panel som öppnas med en knapp i menyfliken. För demo och offert kontakta oss.

LeCloude mailsignatur_Learningpoint

Signaturlösning för PC och äldre Outlook

Enhetliga signaturer för alla i organisationen det gör under för hur man uppfattas vid en mejlkonversation. Med vår funktion signaturlösning behöver ingen användare skapa sin egen signatur utifrån instruktioner. Den skapas istället automatiskt så fort Outlook startas. Layouten på signaturen styrs centralt vilket gör det enkelt att lägga till banners och kampanjer. Signaturen hålls automatiskt uppdaterad vid varje uppstart vilket gör att centrala ändringar ofta slagit igenom hos alla användare inom 24 timmar. Kontakta oss så visar vi hur den fungerar.

Gamla mailsignaturen_Learningpoint

Textbibliotek

Underlätta för dig och dina kollegor med ett bibliotek av färdiga texter att använda när man skriver mejl i Outlook. Samla standardsvar och information som ofta skickas i vår populära funktion Textbiblioteket. Du hittar Textbiblioteket i menyn när du skriver ett mail och texter infogas enkelt från en panel i ditt mejlfönster. Du kan lägga in allt från små textstycken till flera sidor med text och bild i biblioteket. Det är enkelt att administrera, organisera och lägga till och ta bort texter. Kontakta oss så visar vi gärna denna otroligt smarta funktion som underlättar det dagliga arbetet. Textbiblioteket finns även för Word.