Mallar & Officetillägg – Outlook

Excel-logotyp_Learningpoint
Outlook logotyp_Learningpoint

Outlook

Vi hjälper er skicka enhetliga mejl som fungerar genom hela organisationen genom vår funktion meljsignatur. Vi utvecklar också egna funktioner som integreras i era Office-program för att göra arbetet så enkelt och smidigt som möjligt.

Läs mer nedan eller kontakta oss om de funktioner som finns att tillgå för att underlätta arbetet i Outlook. 

Signaturlösning

Enhetliga signaturer för alla i organisationen det gör under för hur man uppfattas vid en mejlkonversation. Med vår funktion signaturlösning behöver ingen användare skapa sin egen signatur utifrån instruktioner. Den skapas istället automatiskt så fort Outlook startas. Layouten på signaturen styrs centralt vilket gör det enkelt att lägga till banners och kampanjer. Signaturen hålls automatiskt uppdaterad vid varje uppstart vilket gör att centrala ändringar ofta slagit igenom hos alla användare inom 24 timmar. Kontakta oss så visar vi hur den fungerar.

Textbibliotek

Underlätta för dig och dina kollegor med ett bibliotek av färdiga texter att använda när man skriver mejl i Outlook. Samla standardsvar och information som ofta skickas i vår populära funktion Textbiblioteket. Du hittar Textbiblioteket i menyn när du skriver ett mail och texter infogas enkelt från en panel i ditt mejlfönster. Du kan lägga in allt från små textstycken till flera sidor med text och bild i biblioteket. Det är enkelt att administrera, organisera och lägga till och ta bort texter. Kontakta oss så visar vi gärna denna otroligt smarta funktion som underlättar det dagliga arbetet. Textbiblioteket finns även för Word.