Mallar & Officetillägg – Word

Word

Låt oss ta fram funktionella, enhetliga och lättarbetade mallar som gör det enkelt för er att skapa professionella dokument som fungerar genom hela organisationen. Vi utvecklar också egna funktioner som integreras i era Office-program för att göra arbetet så enkelt och smidigt som möjligt.

Vi tar tex. fram mallknappar som gör det enkelt för er att hitta mallarna direkt i Word eller Powerpoint. Har ni bilder som ni vill att de anställda skall använda i era presentationer? Då är funktionen Bildbanken den perfekta lösningen

Kundanpassad flik-och mallknapp

Gör det enkelt för alla på företaget att hitta era gemensamma mallar. Vi skapar även en företagsanpassad flik där ni enkelt hittar andra företagsspecifika funktioner.

Bildbank

Inga flera bilder från Google i organisationens presentationer. Vår bildbank låter användaren enkelt hitta organisationens bilder direkt i Word eller PowerPoint. Lätt att administrera och lätt att hitta i vilket gör att rätt bilder kommer användas i era presentationer.

Textbibliotek

Har ni bilder eller text som ni önskar använda i era mallar? Detta kan då sparas i era bild-och-textbibliotek. Det gör det enkelt för användaren att hitta rätt, samt slipper uppfinna hjulet varje gång en text ska komponeras. 

Knapp för formatmallar

Genom att skapa en knapp för kundspecifika formatmallar, blir det enkelt för användaren att arbeta på rätt sätt i dokumenten

Diagrammallar

Nå era specialdesignade diagrammallar med ett enkelt klick. Vi har en meny som listar alla era diagrammallar så att de enkelt kan användas. Både till att skapa nya diagram men också att göra ett befintligt diagram snyggt enligt er design.

Rättstavning

Skifta rättstavning i dokumentet genom att välja ditt önskade språk från en dropdown meny. Inget mera markera all text och gräva ned sig i Words rättstavningsmenyer.

Kundspecifika försättsblad

Vi utvecklar samt lägger upp era kundspecifika försättsblad i under en egen knapp, vilket gör det både enkelt och snyggt att infoga i ett befintligt dokument.

Användarinformation

Låter dig infoga exempelvis ditt namn, kontorstillhörighet och adress automatiskt i era mallar. Fyll i formuläret en gång eller låt oss hämta uppgifterna från ert Active Directory. Adresser kan ni enkelt lägga till och ta bort själva.

Kontakta oss