Mallar & Officetillägg – Excel

Excel-logotyp_Learningpoint
Outlook logotyp_Learningpoint

Excel

Låt oss ta fram funktionella, enhetliga och lättarbetade mallar som gör det enkelt för dig att skapa professionella arbetsböcker som fungerar genom hela organisationen. Vi utvecklar egna funktioner som integreras i era Office-program för att göra arbetet så enkelt och smidigt som möjligt som till exempel anpassade knappar i Excel.

Vi hjälper er även ta fram tillgänglighetsanpassade diagram som uppfyller tillgänglighetskravet (WCAG 2.1)

Läs mer nedan om de funktioner som finns att tillgå i för att underlätta arbetet i Excel.

Infoga logotyp:

Med ett knapptryck får du in er logotyp i sidhuvudet i Excel. Inget mer krångel med att hitta logotypfilen och försöka få den i rätt storlek för Excel.
Välj om du vill infoga den på det blad du befinner dig på eller samtliga i hela arbetsboken.

Formatmallsknappar:

Strukturera upp era formatmallar så att alla användare enkelt använder rätt formatmall. Med våra anpassade knappar, formatmallsknappar delas formatmallarna upp i grupper så att det är lätt att hitta rubriker, listor m.m. utan att leta i en lång lista.

Diagrammallar:

Låt dina användare enkelt infoga rätt designade diagram i Excel. Diagram med rätt storlek, anpassade för era presentationer eller rapporter. Diagramhjälpen gör det lätt att hitta rätt och skapa ett snyggt diagram som följer företagets/organisationens profil. Diagrammen i diagramhjälpen kan kategoriseras på typer och storlekar så det är lätt att hitta rätt diagram till rätt ändamål.

Tillgänglighet

För att säkerställa att diagrammen som skapas i Excel är godkända enligt de tillgänglighetskrav (WCAG 2.1) som finns, föreslår Learningpoint diagrammallar med mönster.