Helene är grundare och VD. Hon är en mycket driven entreprenör som har arbetat med försäljning, marknadsföring, affärsutveckling och projektledning i över 25 år.

Helene Alsterman 
VD

Ulrika har över 20 års erfarenhet som AD, projektledare och mallutvecklare. Hon har också arbetat med reklam och digital marknadsföring för ett antal olika företag. Idag jobbar hon med projektledning, design, marknadsföring och utveckling samt är delaktig i vår film-produktion.

Ulrika Westling 
Projektledning/Marknadsföring

Olof är vår programmeringsguru och är en mycket erfaren utvecklare med över 15 års erfarenhet av programmering och Office. Han jobbar kontinuerligt med att utveckla Learningpoints produktportfölj och har bland annat tagit fram Bildbanken för Office och vår signaturlösning för Outlook. Han jobbar primärt med utveckling i Office och Visual Studio.

Olof Ringblom Cruz 
Utveckling/Produkter

Paulina är en av Sveriges främsta experter på Office och har jobbat med utveckling och support inom Office i över 15 år. Hon har varit med och tagit fram flera av Learningpoints Office-produkter och jobbar med utveckling i Office och Visual Studio. Hon är också Office-stöd och affärsutvecklare åt ett flertal av våra viktigaste kunder.

Paulina Tamme 
Utveckling/Support

Andreas har över 25 års erfarenhet av utbildning och utveckling inom Office. Han har ett mycket stort intresse för teknik och IT och har utbildat tusentals kunder i olika Office-produkter. Han har också utvecklat ett stort antal lösningar för Excel och Word.

Andreas Wennborg 
Utveckling/Utbildning

Mattias har en examen från Datavetenskapliga programmet på Mälardalens högskola och har ett mycket stort intresse för IT och programmering. Han utvecklar inom C#, VB.NET, Java och JavaScript och hos oss arbetar han främst med utveckling av våra mallar och produkter i Visual Studio.

Mattias Back 
Utveckling/Produkter

Sofia har lång erfarenhet av dokumenthantering inom advokatbranschen. Hon är noggrann och har ett öga för detaljer vilket gör henne till en ofta anlitad rapportsättare.

Sofia Fromholt
Utveckling
Emma Karlsson
Emma är utbildad kravanalytiker med flera års erfarenhet av projektstyrning på stor myndighet.
Hon är en mycket strukturerad och snabbtänkt person med erfarenhet av komplexa dokument.
 
Emma Karlsson
Officekonsult/Utbildning

Jesper har arbetat som författare och utvecklare inom Office och IT sedan tidigt 90-tal. Idag jobbar han företrädelsevis med utveckling i Word och Excel och är den hos oss som oftast tar fram lathundar och manualer för Office.

Jesper Ek 
Utveckling/Text

Är du vår nästa stjärna? Vi letar alltid efter duktiga kollegor. Vi är ett glatt gäng som tycker om att leverera bra kvalité, samtidigt som vi har kul tillsammans. Du är välkommen att höra av dig till info@learningpoint.se 

Vi på Learningpoint