Mallar & Officetillägg

Excel-logotyp_Learningpoint
Outlook logotyp_Learningpoint

Mallar & Officetillägg

Tycker ni att det är krångligt att arbeta i Office-programmen? Blir er offert i Word aldrig så snygg som ni först tänkt er? Hoppar företagsloggan i Powerpoint? Har alla olika signaturer i Outlook?
Ni är inte ensamma. Vi på Learningpoint har över 10 års erfarenhet att hjälpa kunder med just detta.

Låt oss ta fram funktionella, enhetliga och lättarbetade mallar som gör det enkelt för dig att skapa professionella dokument som fungerar genom hela organisationen. 

Vi utvecklar också egna funktioner som integreras i era Office-program för att göra arbetet så enkelt och smidigt som möjligt. Vi tar till exempel fram mallknappar som gör det enkelt för er att hitta mallarna direkt i Word eller Powerpoint. Har ni bilder som ni vill att de anställda ska använda i era presentationer? Då är funktionen Bildbanken den perfekta lösningen. Vi kan även hjälpa er skapa enhetliga signaturer för alla i organisationen i Outlook.

Mallar

Vi utvecklar mallar i de flesta av Office-programmen. Genom att bygga en mall för exempelvis ett avtal i Word med korrekta inställningar säkerställer ni att dokumentet blir enhetligt, enkelt att arbeta i för medarbetarna, samt säkerställer att den grafiska profilen efterföljs. Nedan ser ni exempel på Wordmallar som vi tagit fram åt kunder. 

Wordmallar i Officeprogrammen_Learningpoint

Trött på trista Powerpoint-presentationer som inte följer företagets grafiska profil? Nedan ser ni exempel på PowerPoint-mallar som vi tagit fram tillsammans med olika kunder. Tveka inte att höra av er vi hjälper er gärna.

Powerpointmallar_Learningpoint

Officetillägg

Med hjälp av tillägg och funktioner som vi utvecklat blir det smidigt och enkelt för er att arbeta i de olika Officeprogrammen. De flesta kunder efterfrågar en företagsspecifik/kundanpassad flik och mallknapp i sitt Officeprogram som gör det lätt för medarbetaren att hitta rätt.

I filmen nedan visar vi några exempel på tillägg och funktioner i PowerPoint.

Vi har även utvecklat flera smarta lösningar för att underlätta arbetet i Excel, i filmen nedan visar några av dem: