Mallar & Officetillägg

Excel-logotyp_Learningpoint
Outlook logotyp_Learningpoint
LeCloud Learningpoint

Mallar & Officetillägg

Tycker ni att det är krångligt att arbeta i Office-programmen? Att offerten i Word aldrig blir så snygg som ni vill ha den, att företagsloggan hoppar i Powerpoint och att alla har olika signaturer i Outlook? Men oroa er inte, ni är inte ensamma! Vi på Learningpoint har vi över 15 års erfarenhet av att hjälpa kunder med just detta och mycket mer inom mallutveckling och Office.

Vi kan hjälpa er att ta fram funktionella, enhetliga och lättarbetade mallar som gör det enkelt för er att skapa professionella dokument som fungerar genom hela organisationen. Kontakta oss så går vi tillsammans igenom era behov och tar fram skräddarsydda lösningar för er.
Utöver mallar så utvecklar vi även egna funktioner och tillägg som integreras i era Office-program, allt för att göra ert arbete så smidigt som möjligt. Ett exempel är vår mallknapp som gör det enkelt för er att hitta mallarna direkt i Word, PowerPoint och Excel.

Behöver ni en enkel och smidig lösning för att hantera bilder i era presentationer? Då är vårt officetillägg Bildbanken den perfekta lösningen!
Vi kan också hjälpa er skapa enhetliga signaturer för alla i organisationen i Outlook.

Tveka inte att höra av er till oss så går vi tillsammans igenom hur vi på bästa sätt kan hjälpa er att effektivisera ert arbete i Office-programmen.

Mallar

Vi utvecklar mallar i de flesta av Office-programmen. Genom att bygga en mall för exempelvis ett avtal i Word med korrekta inställningar säkerställer ni att dokumentet blir enhetligt, enkelt att arbeta i för medarbetarna, samt säkerställer att den grafiska profilen efterföljs. Nedan ser ni exempel på Wordmallar som vi tagit fram åt några av våra kunder. Är ni i behov av mallar i Word kontakta oss så hjälper vi er.

Wordmallar i Officeprogrammen_Learningpoint

Trött på trista Powerpoint-presentationer som inte följer företagets grafiska profil? Nedan ser ni exempel på PowerPoint-mallar som vi tagit fram tillsammans med olika kunder som är både enhetliga och funktionella. Vi kan även tillgänglighetsanpassa mallar åt er. Hör av er vi hjälper er gärna.

Powerpointmallar_Learningpoint

Officetillägg

Med hjälp av tillägg och funktioner som vi på Learningpoint utvecklat blir det smidigt och enkelt för er att arbeta i de olika Officeprogrammen. Många kunder har till exempel företagsspecifik/kundanpassad flik och mallknapp i sitt Office-program som gör det lätt för medarbetaren att hitta rätt. Kontakta oss gärna för offert.

I filmen nedan visar vi några exempel på tillägg och funktioner i PowerPoint som vi utvecklat.

Vi har även utvecklat flera smarta lösningar för att underlätta arbetet i Excel, i filmen nedan visar vi några av dem.

LeCloud vår nya plattformsöverskridande mallösning

LeCloud ger dig tillgång till era mallar i Word, PowerPoint och Excel, oavsett om du arbetar på en Mac, Online, Teams eller i Windows. Det finns också möjlighet att använda våra bibliotek för bilder, texter och PowerPoint-sidor.

Allt innehåll (mallar, bilder, texter och sidor) administrerar du enkelt via vår portal www.lecloud.se.

Läs mer om LeCloud eller kontakta oss så berättar vi gärna mer.

LeCloud Learningpoint