LeCloud 
Mallar, bilder och sidor för Office Online samt installerad Office i Mac och Windows

Word logotyp_Learningpoint
nimble_asset_PowerPoint-logotyp_Learningpoint
nimble_asset_Excel-logotyp_Learningpoint
Nya Outlook_Learningpoint
Teams-logotyp
LeCloud Learningpoint

LeCloud

Nu lanserar Learningpoint sin nya plattformsöverskridande mallösning LeCloud!
LeCloud ger dig tillgång till era mallar i Word, PowerPoint och Excel, oavsett om du arbetar på en Mac, Online, Teams eller i Windows. Det finns också möjlighet att använda våra bibliotek för bilder, texter och PowerPoint-sidor.

Allt innehåll (mallar, bilder, texter och sidor) administrerar du enkelt via vår portal www.lecloud.se.

Utöver detta ger LeCloud dig möjlighet att centralt sätta Outlooksignaturen för era användare. Denna lösning fungerar också på Mac, Online, samt både i nya och gamla Outlook i Windows.

Mallmeny

Mallmenyn låter dig välja den mall du vill använda som grund i ditt dokument. När en mall öppnas genereras ett dokument med logga, rätt formatmallar och en generell sidfot

Mallarna kan delas upp i kategorier och det finns även möjlighet att söka upp mallar på centralt satta sökord.

Mallmenyn finns tillgänglig i Word, PowerPoint och Excel.

Bildbank, Text- och Sidbibliotek

I LeCloud har du tillgång till organisationens bilder, figurer, texter och sidor. Genom våra bibliotek kan du enkelt infoga bilder i dina dokument och presentationer, infoga centralt uppdaterade texter i dina dokument samt infoga de senaste PowerPointsidorna som kommunikationsavdelningen satt samman.

Biblioteken kan enkelt organiseras från vår portal www.lecloud.se

Learningpoints sidbiblxiotek.

Sidbiblioteket i LeCloud, här öppnat i PowerPoint på MacOS

Learningpoints bildbank

Bildbanken i LeCloud, ett enkelt sätt att få en organisations användare att använda centralt godkända bilder i sina dokument och presentationer.

Dokument- och användaruppgifter

LeCloud kan automatiskt hämta den inloggade användarens uppgifter (namn, epost, avdelning, telefonnummer etc.) från organisationens Microsoft Entra.

Mallarna kan också förses med fält som fylls i via LeClouds dokumentpanel. Ett mycket bra sätt att se till att information som ska finnas på flera olika ställen i dokumentet är konsekvent.

Administration på LeCloud.se

Allt innehåll i LeCloud administreras på vår sida www.lecloud.se. Där loggar du in med ditt Microsoft365-inlogg och kan ladda upp, ta bort och organisera era mallar, bilder, texter och sidor.

Där finns också möjlighet att se statistik över vilket innehåll som användarna använder. Med hjälp av detta är det enklare att ta beslut om något innehåll inte används och därmed kan tas bort.

LeCloud Learningpoint
Filhantering i LeCloud
Statistik i LeCloud