Powerpoint Mallar & Officetillägg

Excel-logotyp_Learningpoint
Outlook logotyp_Learningpoint
Nya Outlook_Learningpoint

PowerPoint

Är ni i behov av effektiva och användarvänliga mallar som ger er möjlighet att skapa enhetliga och professionella presentationer och dokument för hela företaget? Kontakta oss, vi kan underlätta ert arbete och se till att era presentation och dokument håller hög kvalitet. Våra skräddarsydda verktyg och tillägg för Office-programmen är det perfekta alternativet för er. 

Med vår praktiska mall-knapp kan ni enkelt hitta och använda era mallar direkt i Word eller Powerpoint. Genom att använda vår bildbanksfunktion kan ni enkelt infoga företagsanpassade bilder perfekt för ett enhetligt och proffessionellt utseende på era presentationer. Våra bibliotek ger dig full tillgång till både bilder och PowerPoint-sidor för att maximera din effektivitet. Kontakta oss redan idag för att ta din presentation till nästa nivå med våra smarta lösningar och göra ert arbete både enklare och mer effektivt.

Kundanpassad flik och mallknapp

Med den kundanpassade fliken och en mallknapp, samlar vi alla era tillägg och funktioner under en egen flik. Det gör det enkelt för användarna att hitta de tillägg och funktioner som vi utvecklat åt er, ni kan även lägga in några standardknappar för skapa en flik som är optimal för er verksamhet och behov. Det är en av våra populäraste funktioner och visst låter som något som verkligen underlättar arbetet med att skapa powerpointpresentationer. Hör av dig så tittar vi tillsammans på era behov.

Kundanpassad flik-och mallknapp_Learningpoint

Bildbank

Inga flera bilder från Google i företagets eller organisationens presentationer. Med vår bildbank hittar du enkelt företagets eller organisationens bilder direkt i PowerPoint, funktionen finns även för Word. Den är jätte lätt att administrera och hitta i bildbanken vilket gör att rätt bilder kommer användas i era presentationer. Ni kan kategorisera och döpa bilderna för att få en tydlig struktur och enkelt att hitta rätt, kontakta oss så visar vi hur smart och enkel bildbanken är att använda. 

Bildbanken_Learningpoint

Sidbibliotek

Hur ser senaste organisationsschemat ut? Hur var resultatet förra kvartalet? Vilken vision har vi? Sidbiblioteket ger dig åtkomst till företagets eller organisationens uppdaterade och väldesignade PowerPoint-sidor som du enkelt kan infoga i din egen presentation. Det är väldigt enkelt att administrera och lägga upp nya presentationssidor i biblioteket. Det är en populär funktion som verkligen underlättar arbetet med att ta fram en aktuell powerpointpresentation, du behöver inte skapa allt från början utan kan enkelt återanvända och alltid få de senaste och aktuella PowerPoint-sidor. Låter intressant hör gärna av dig så berättar vi mer.

Sidbibliotek1_Learningpoint

Kartverktyg

Med kartverktyget skapar du enkelt en karta efter era behov. Kartan kan bestå av allt från hela världsdelar, till landskap och städer i Sverige. Med bara några klick kan ni markera områden, visa till exempel på ett enkelt sätt var ni har era kontor, var er nästa affärs öppning kommer ske eller vilka länder ni besöker på nästa konferens. I bara några klick kan ni skapa en karta med markerade områden. Vi visar det gärna, tveka inte att höra av dig.

Figurbibliotek

Med vårt officetillägg figurbiblioteket gör du enkelt en uppsättning av organisationens egna ikoner, figurer, SmartArt eller diagram tillgängliga för alla i organisationen. Det är sen jätte enkelt att infoga dessa med ett klick från en panel i PowerPoint. Figurbiblioteket möjliggör att alla kan skapa snyggare och mer enhetligt designade presentationer i organisationen. Kontakta oss så visar vi hur det fungerar och diskuterar hur det kan underlätta för er organisation.

Figurbiblioteket_Learningpoint

Språkknapp

Det enklaste sättet att byta rättstavningsspråk i din presentation gör du med vårt officetillägg språkknappen. Denna funktion ser till att all text i presentationen rättstavas med samma språk. Nu slipper du fler olika rättstavningsspråk i en och samma presentation. Låter det inte väldigt smidigt, kontakta oss så ska vi visa dig.

Färgpalett

Har ni fler färger i er grafiska profil än de sex temafärgerna i Office, som ni vill kunna använda i PowerPoint-presentationer. Då har vi en lösning, med funktionen färgpalett i PowerPoint får du en helt egendesignad färgpalett med alla era profilfärger. Som gör det smidigt att använda rätt färger i presentationerna i PowerPoint och även använda färger som inte ryms bland temafärgerna. Kontakta oss om detta låter som något ni behöver.

Innehållsförteckning

Är en funktion som skapar en länkad innehållsförteckning för aktuell presentation, som även fungerar i PDF-format. Innehållsförteckningen listar presentationens rubriker för valda sidor och dess sidnummer. Användaren kan enkelt välja vilka sidor som ska ingå och på vilken nivå (1-3). Via funktionsknappar kan innehållsförteckningen enkelt redigeras och uppdateras. Detta är verkligen ett verktyg som underlättar arbetet med att skapa en smart och tydlig presentation. Visst låter det smart, kontakta oss.

Menyverktyg

Menyverktyget är en funktion som hjälper dig få struktur på långa presentationer. Menyverktyget låter dig skapa en meny i din presentation så att du enkelt kan navigera dig runt i din presentation mellan olika avsnitt och undersidor. Menyskaparen gör det som manuellt skulle ta ca fem timmar att skapa på enbart två minuter. Är du intresserad av att se hur det fungerar kontakta oss.

Tidslinje

Lättanvänd tidslinje som ger en tydlig överblick.

Behöver ni en användarvänlig tidslinje som enkelt kan integreras i både Word-dokument och PowerPoint-presentationer? Vi har den perfekta lösningen för er!

Istället för att själv rita en tidslinje med ritade objekt eller smart art kan du visualisera dina projektuppgifter med hjälp av diagram i Excel. Du behöver inte rita utan fyller i projektuppgift, startdatum, slutdatum samt uppgiftstyp. Tidslinjen kan visa projektpunkternas längd, extra viktiga punkter kan markeras upp. Du kan filtrera och visa enbart vissa typer av punkter, till exempel alla möten. Genom att fylla i uppgifterna som ska visas i er tidslinje i Excel-mallen skapar ni en unik tidslinje för varje projekt.

Vill du istället se det som ett Gantt-schema kan samma tabell användas till detta.

Kontakta oss, vi visar gärna vilka olika typer av tidslinjer och Gantt-scheman du kan skapa.

Tidslinje

Tidslinje_Learningpoint

Gantt-schemaGantt-schema_Learningpoint