Powerpoint Mallar & Officetillägg

Excel-logotyp_Learningpoint
Outlook logotyp_Learningpoint

PowerPoint

Låt oss ta fram funktionella, enhetliga och lättarbetade mallar som gör det enkelt för er att skapa professionella dokument som fungerar genom hela organisationen. Vi utvecklar också egna funktioner som integreras i era Office-program för att göra arbetet så enkelt och smidigt som möjligt.

Vi tar tex. fram mallknappar som gör det enkelt för er att hitta mallarna direkt i Word eller Powerpoint. Har ni bilder som ni vill att de anställda skall använda i era presentationer? Då är funktionen Bildbanken den perfekta lösningen.

Kundanpassad flik och mallknapp

Samla alla era fantastiska tillägg på en egen flik! Gör det enkelt att hitta våra tillägg samt att ni kan blanda in några standardknappar för skapa en flik som är optimal för er verksamhet och era behov.

Kundanpassad flik- och mallknapp

Bildbank

Inga flera bilder från Google i organisationens presentationer. Vår bildbank låter användaren enkelt hitta organisationens bilder direkt i Word eller PowerPoint. Lätt att administrera och lätt att hitta i vilket gör att rätt bilder kommer användas i era presentationer.

Sidbibliotek:

Hur ser senaste organisationsschemat ut? Hur var resultatet förra kvartalet? Vilken vision har vi? Sidbiblioteket ger dig åtkomst till organisationens uppdaterade och väldesignade PowerPointsidor. Redo att enkelt infogas i din egen presentation.

Kartverktyg:

Vi har ett verktyg som på några klick kan skapa en karta med markerade områden. Det kan vara allt från hela världsdelar till landskap och städer i Sverige. Visa på ett enkelt sätt var ni har era kontor, var er nästa affärsöppning kommer ske eller vilka länder ni besök på konferenser.

Figurbibliotek:

Gör en uppsättning av organisationens egna ikoner, figurer, SmartArt eller diagram enkelt tillgängliga för alla i organisationen. De är enkla att infoga med ett klick från en panel i PowerPoint. Möjliggör att alla kan skapa snyggare och mer enhetligt designade presentationer i organisationen.

Språkknapp:

Det enklaste sättet att byta rättstavningsspråk i din presentation. Detta tillägg ser till att all text i presentationen rättstavas med samma språk. Tiden med 4 olika rättstavningsspråk i en och samma presentation är över.

Färgpalett:

Räcker inte de sex temafärgerna i Office till? Då kan en färgpalett i PowerPoint hjälpa dig. Här kan en helt egendesignad palett med alla era profilfärger användas.

Menyverktyg:

Tillägget som hjälper dig få struktur på långa presentationer. Menyverktyget låter dig skapa en meny i din presentation så att du enkelt kan navigera dig runt i din presentation mellan olika avsnitt och undersidor. Menyskaparen gör det som manuellt skulle ta ca 5 timmar att skapa på enbart 2 minuter.

Kontakta oss