Powerpoint Mallar & Officetillägg

Excel-logotyp_Learningpoint
Outlook logotyp_Learningpoint

PowerPoint

Är ni i behov av funktionella, enhetliga och lättarbetade mallar som gör det enkelt för er att skapa professionella dokument som fungerar genom hela organisationen då ska ni kontakta oss. Vi utvecklar även tillägg och funktioner som integreras i era Office-program för att göra arbetet så enkelt och smidigt som möjligt genom våra anpassade verktyg i Powerpoint.

Vi kan till exempel skapa mallknappar som gör det enkelt för er att hitta mallarna direkt i Word eller Powerpoint. Har ni företagsanpassade bilder som ni vill ska användas i era presentationer? Då är funktionen bildbanken den perfekta lösningen, läs mer om den nedan eller kontakta oss nu.

Kundanpassad flik och mallknapp

Med den kundanpassade fliken och en mallknapp, samlar vi alla era tillägg och funktioner under en egen flik. Det gör det enkelt för användarna att hitta de tillägg och funktioner som vi utvecklat åt er, ni kan även lägga in några standardknappar för skapa en flik som är optimal för er verksamhet och behov. Det är en av våra populäraste funktioner och visst låter som något som verkligen underlättar arbetet med att skapa powerpointpresentationer. Hör av dig så tittar vi tillsammans på era behov.

Kundanpassad flik- och mallknapp

Bildbank

Inga flera bilder från Google i företagets eller organisationens presentationer. Med vår bildbank hittar du enkelt företagets eller organisationens bilder direkt i PowerPoint, funktionen finns även för Word. Den är jätte lätt att administrera och hitta i bildbanken vilket gör att rätt bilder kommer användas i era presentationer. Ni kan kategorisera och döpa bilderna för att få en tydlig struktur och enkelt att hitta rätt, kontakta oss så visar vi hur smart och enkel bildbanken är att använda. 

Sidbibliotek:

Hur ser senaste organisationsschemat ut? Hur var resultatet förra kvartalet? Vilken vision har vi? Sidbiblioteket ger dig åtkomst till företagets eller organisationens uppdaterade och väldesignade PowerPoint-sidor som du enkelt kan infoga i din egen presentation. Det är väldigt enkelt att administrera och lägga upp nya presentationssidor i biblioteket. Det är en populär funktion som verkligen underlättar arbetet med att ta fram en aktuell powerpointpresentation, du behöver inte skapa allt från början utan kan enkelt återanvända och alltid få de senaste och aktuella PowerPoint-sidor. Låter intressant hör gärna av dig så berättar vi mer.

Kartverktyg:

Med kartverktyget skapar du enkelt en karta efter era behov. Kartan kan bestå av allt från hela världsdelar, till landskap och städer i Sverige. Med bara några klick kan ni markera områden, visa till exempel på ett enkelt sätt var ni har era kontor, var er nästa affärs öppning kommer ske eller vilka länder ni besöker på nästa konferens. I bara några klick kan ni skapa en karta med markerade områden. Vi visar det gärna, tveka inte att höra av dig.

Figurbibliotek:

Med vårt officetillägg figurbiblioteket gör du enkelt en uppsättning av organisationens egna ikoner, figurer, SmartArt eller diagram tillgängliga för alla i organisationen. Det är sen jätte enkelt att infoga dessa med ett klick från en panel i PowerPoint. Figurbiblioteket möjliggör att alla kan skapa snyggare och mer enhetligt designade presentationer i organisationen. Kontakta oss så visar vi hur det fungerar och diskuterar hur det kan underlätta för er organisation.

Språkknapp:

Det enklaste sättet att byta rättstavningsspråk i din presentation gör du med vårt officetillägg språkknappen. Denna funktion ser till att all text i presentationen rättstavas med samma språk. Nu slipper du fler olika rättstavningsspråk i en och samma presentation. Låter det inte väldigt smidigt, kontakta oss så ska vi visa dig.

Färgpalett:

Har ni fler färger i er grafiska profil än de sex temafärgerna i Office, som ni vill kunna använda i PowerPoint-presentationer. Då har vi en lösning, med funktionen färgpalett i PowerPoint får du en helt egendesignad färgpalett med alla era profilfärger. Som gör det smidigt att använda rätt färger i presentationerna i PowerPoint och även använda färger som inte ryms bland temafärgerna. Kontakta oss om detta låter som något ni behöver.

Innehållsförteckning:

Är en funktion som skapar en länkad innehållsförteckning för aktuell presentation, som även fungerar i PDF-format. Innehållsförteckningen listar presentationens rubriker för valda sidor och dess sidnummer. Användaren kan enkelt välja vilka sidor som ska ingå och på vilken nivå (1-3). Via funktionsknappar kan innehållsförteckningen enkelt redigeras och uppdateras. Detta är verkligen ett verktyg som underlättar arbetet med att skapa en smart och tydlig presentation. Visst låter det smart, kontakta oss.

Menyverktyg:

Menyverktyget är en funktion som hjälper dig få struktur på långa presentationer. Menyverktyget låter dig skapa en meny i din presentation så att du enkelt kan navigera dig runt i din presentation mellan olika avsnitt och undersidor. Menyskaparen gör det som manuellt skulle ta ca fem timmar att skapa på enbart två minuter. Är du intresserad av att se hur det fungerar kontakta oss.