Powerpoint Mallar & Officetillägg

Excel-logotyp_Learningpoint
Outlook logotyp_Learningpoint

PowerPoint

Låt oss ta fram funktionella, enhetliga och lättarbetade mallar som gör det enkelt för er att skapa professionella dokument som fungerar genom hela organisationen. Vi utvecklar även tillägg och funktioner som integreras i era Office-program för att göra arbetet så enkelt och smidigt som möjligt genom våra anpassade verktyg i Powerpoint.

Vi kan till exempel skapa mallknappar som gör det enkelt för er att hitta mallarna direkt i Word eller Powerpoint. Har ni företagsanpassade bilder som ni vill ska användas i era presentationer? Då är funktionen bildbanken den perfekta lösningen, läs mer om den nedan.

Kundanpassad flik och mallknapp

Samla alla era tillägg och funktioner under en egen flik. Det gör det enkelt att hitta de tillägg och funktioner som vi utvecklat, ni kan även lägga in några standardknappar för skapa en flik som är optimal för er verksamhet och behov.

Kundanpassad flik- och mallknapp

Bildbank

Inga flera bilder från Google i företagets eller organisationens presentationer. Med vår bildbank låter ni användaren enkelt hitta organisationens bilder direkt i Word eller PowerPoint. Lätt att administrera och lätt att hitta i vilket gör att rätt bilder kommer användas i era presentationer.

Sidbibliotek:

Hur ser senaste organisationsschemat ut? Hur var resultatet förra kvartalet? Vilken vision har vi? Sidbiblioteket ger er åtkomst till företagets eller organisationens uppdaterade och väldesignade PowerPoint-sidor. Redo att enkelt infogas i din egen presentation. Låter det smidigt, hör gärna av er så berättar vi mer.

Kartverktyg:

Med kartverktyget skapar du enkelt en karta efter era behov. Kartan kan bestå av allt från hela världsdelar, till landskap och städer i Sverige. Med bara några klick kan ni markera områden, visa till exempel på ett enkelt sätt var ni har era kontor, var er nästa affärsöppning kommer ske eller vilka länder ni besöker på nästa konferens. I bara några klick kan ni skapa en karta med markerade områden. Vi visar det gärna, tveka inte att höra av edig

Figurbibliotek:

Gör en uppsättning av organisationens egna ikoner, figurer, SmartArt eller diagram enkelt tillgängliga för alla i organisationen. De är enkla att infoga med ett klick från en panel i PowerPoint. Möjliggör att alla kan skapa snyggare och mer enhetligt designade presentationer i organisationen.

Språkknapp:

Det enklaste sättet att byta rättstavningsspråk i din presentation. Detta tillägg ser till att all text i presentationen rättstavas med samma språk. Tiden med 4 olika rättstavningsspråk i en och samma presentation är över.

Färgpalett:

Räcker inte de sex temafärgerna i Office till? Då kan en färgpalett i PowerPoint hjälpa dig. Här kan en helt egendesignad palett med alla era profilfärger användas.

Innehållsförteckning:

Är en funktion som skapar en länkad innehållsförteckning för aktuell presentation, som även fungerar i PDF-format. Innehållsförteckningen listar presentationens rubriker för valda sidor och dess sidnummer. Användaren kan enkelt välja vilka sidor som ska ingå och på vilken nivå (1-3). Via funktionsknappar kan innehållsförteckningen enkelt redigeras och uppdateras.

Menyverktyg:

En funktion som hjälper dig få struktur på långa presentationer. Menyverktyget låter dig skapa en meny i din presentation så att du enkelt kan navigera dig runt i din presentation mellan olika avsnitt och undersidor. Menyskaparen gör det som manuellt skulle ta ca fem timmar att skapa på enbart två minuter. Låter inte det intressant?