Utbildning – Microsoft Office 365

Office 365

Microsoft365 logotyp Learningpoint
Windows logotyp_Learningpoint
Teams logotyp_Learningpoint
OneNote logotyp_Learningpoint
OneDrive logotyp_Learningpoint
Planner logotyp_Learningpoint
Forms logotyp_Learningpoint
TO DO logotyp_Learningpoint

Microsoft Office 365 & Windows 10

En komplett lösning som ger IT-användare en kreativ miljö och möjlighet att arbeta säkert tillsammans. Ska ni börja arbeta med Microsoft Office 365 eller har ni det redan men har inte all kunskap i organisationen? All utbildning i Microsoft Office 365 skräddarsys för att passa er organisation och introduktion av Microsoft Office 365.

Logotyp Windows och Microsoft 365

Teams

Med Teams kan ni äntligen få en gemensam plattform för samarbete internt och externt. I Teams kan du och dina kollegor ha gemensamma filer, konversationer/chattar samt skapa och genomföra möten.

Teams-logotyp

OneNote

Vill du få bättre ordning på information och projekt samtidigt som du smidigt kan dela med dig av information till dina kollegor? Med OneNote kan skriva att-göra listor, ta mötes-anteckningar och samla och utveckla idéer på ett och samma ställe.

nimble_asset_OneNote-logotyp

Office Online

Ska ni börja arbeta med Microsoft Office 365 och bara använda Onlineversionerna av Officeprogrammen, Office Online? All utbildning i Microsoft Office 365 skräddarsys för att passa er organisation och introduktion av Microsoft Office 365.

Microsoft 365 logotyp

Forms

Forms – en Microsoft Office 365 app för att skapa formulär, undersökningar och enkäter. Oftast ingår Forms-utbildning som ett segment i någon annan utbildning, till exempel Microsoft Office 365 eller Teams.

Forms logotyp - Learningpoint

Planner

Planner är ett fantastiskt projektledarverktyg som gör det enkelt för ditt team att skapa nya planeringar, organisera och tilldela uppgifter, dela filer, chatta om det pågående arbetet och få uppdateringar om hur arbetet fortskrider.

OneDrive

Ska ni börja arbeta med Microsoft Office 365 och OneDrive eller har ni det redan men har inte all kunskap i organisationen. All utbildning skräddarsys för att passa er organisation.

To-Do

To-Do – en Microsoft Office 365 app för att hantera och prioritera uppgifter. Oftast ingår To-Do-utbildning som ett segment i någon annan utbildning, till exempel Microsoft Office 365 eller Teams.

To do logotyp_Learningpoint