Utbildning – Office 365

Office 365

Office365 logotyp_Learningpoint
Windows logotyp_Learningpoint
Teams logotyp_Learningpoint
OneNote logotyp_Learningpoint
SharePoint logotyp_Learningpoint
OneDrive logotyp_Learningpoint
Planner logotyp_Learningpoint
Forms logotyp_Learningpoint
TO DO logotyp_Learningpoint

Office 365 & Windows 10

En komplett lösning som ger IT-användare en kreativ miljö och möjlighet att arbeta säkert tillsammans.Ska ni börja arbeta med Office 365 eller har ni det redan men har inte all kunskap i organisationen? All utbildning i Office 365 skräddarsys för att passa er organisation och introduktion av Office 365.

Windows_Office365-logotyper_Learningpoint

Teams:

Med Teams kan ni äntligen få en gemensam plattform för samarbete internt och externt. I Teams kan du och dina kollegor ha gemensamma filer, konversationer/chattar samt skapa och genomföra möten.

nimble_asset_Teams-logotyp

OneNote:

Vill du få bättre ordning på information och projekt samtidigt som du smidigt kan dela med dig av information till dina kollegor? Med OneNote kan skriva att-göra listor, ta mötes-anteckningar och samla och utveckla idéer på ett och samma ställe.

nimble_asset_OneNote-logotyp

Office Online:

Ska ni börja arbeta med Office 365 och bara använda Onlineversionerna av Officeprogrammen? All utbildning i Office 365 skräddarsys för att passa er organisation och introduktion av Office 365.

nimble_asset_Office365_-

Sharepoint:

Sharepoint är en komplex produkt med många användningsområden. Företag använder Sharepoint som en plattform för att säkert lagra, ordna, dela och samarbeta från valfri enhet

Planner:

Planner är ett fantastiskt projektledarverktyg som gör det enkelt för ditt team att skapa nya planeringar, organisera och tilldela uppgifter, dela filer, chatta om det pågående arbetet och få uppdateringar om hur arbetet fortskrider.

OneDrive:

Ska ni börja arbeta med Office 365 och OneDrive eller har ni det redan men har inte all kunskap i organisationen. All utbildning skräddarsys för att passa er organisation.

Forms:

Forms – en Office 365 app för att skapa formulär, undersökningar och enkäter. Oftast ingår Forms-utbildning som ett segment i någon annan utbildning, t.ex Office 365 eller Teams.

To-Do:

To-Do – en Office 365 app för att hantera och prioritera uppgifter. Oftast ingår To-Do-utbildning som ett segment i någon annan utbildning, t.ex Office 365 eller Teams.

To do logotyp_Learningpoint
Kontakta oss