Utbildning – Office & Microsoft Office 365

Teams logotyp_Learningpoint
OneNote logotyp_Learningpoint
Microsoft365 logotyp Learningpoint
Windows logotyp_Learningpoint
Excel logotyp_Learningpoint
Word logotyp_Learningpoint
PowerPoint logotyp_Learningpoint
Outlook logotyp_Learningpoint

Utbildning

Allt blir lättare och roligare när du vet hur man skall göra. Vi på Learningpoint har över 10 års erfarenhet av att erbjuda skräddarsydd utbildning på alla nivåer i hela Officepaketet och Microsoft 365 (Office 365). 

Vi hjälper självklart till med olika typer av utbildningar baserat på ert behov. Vi erbjuder allt ifrån kurser och seminarier – fysiska som online – till stora eller små grupper, samt filmer och material i olika former. Allt för att anpassa utifrån ert behov. 

Populära kurser just nu

Teams:
Med Teams kan ni äntligen få en gemensam plattform för samarbete internt och externt. I Teams kan du och dina kollegor ha gemensamma filer, konversationer/chattar samt skapa och genomföra möten.

Teams logotyp_Learningpoint

OneNote:
Vill du få bättre ordning på information och projekt samtidigt som du smidigt kan dela med dig av information till dina kollegor? Med OneNote kan skriva att-göra listor, ta mötes-anteckningar och samla och utveckla idéer på ett och samma ställe.

OneNote logotyp_Learningpoint

Microsoft 365 (Office365):
En komplett lösning som ger IT-användare en kreativ miljö och möjlighet att arbeta säkert tillsammans. Ska ni börja arbeta med Microsoft 365 eller har ni det redan men har inte all kunskap i organisationen? All utbildning i Microsoft 365 skräddarsys för att passa er organisation och introduktion av Microsoft 365.

Microsoft 365 logotyp

Excel:
Vill du arbeta snabbare och säkrare i Excel och använda lite mer avancerade funktioner och verktyg? Excel är ett fantastiskt program med många verktyg och funktioner. En utbildning kan anpassas efter det du behöver och utgå från era underlag.