Vi på Learningpoint

Helene Alsterman

Helene är grundare och VD. Hon är en mycket driven entreprenör som har arbetat med försäljning, marknadsföring, affärsutveckling och projektledning i över 25 år.

Helene Alsterman VD
Ulrika Westling

Ulrika har över 20 års erfarenhet som AD, projektledare och mallutvecklare. Hon har också arbetat med reklam och digital marknadsföring för ett antal olika företag. Idag jobbar hon med projektledning, design, marknadsföring och utveckling samt är delaktig i vår film-produktion.

Ulrika Westling Projektledning/Marknadsföring/Utbildning
Paulina Tamme

Paulina är en av Sveriges främsta experter på Office och har jobbat med utveckling och support inom Office i över 15 år. Hon har varit med och tagit fram flera av Learningpoints Office-produkter och jobbar med utveckling i Office och Visual Studio. Hon är också Office-stöd och affärsutvecklare åt ett flertal av våra viktigaste kunder.

Paulina Tamme Utveckling/Support
Andreas Wennborg

Andreas har över 25 års erfarenhet av utbildning och utveckling inom Office. Han har ett mycket stort intresse för teknik och IT och har utbildat tusentals kunder i olika Office-produkter. Han har också utvecklat ett stort antal lösningar för Excel och Word.

Andreas Wennborg Utveckling/Utbildning
Olof Ringblom Cruz

Olof är vår programmeringsguru och är en mycket erfaren utvecklare med över 15 års erfarenhet av programmering och Office. Han jobbar kontinuerligt med att utveckla Learningpoints produktportfölj och har bland annat tagit fram Bildbanken för Office och vår signaturlösning för Outlook. Han jobbar primärt med utveckling i Office och Visual Studio.

Olof Ringblom Cruz Utveckling/Produkter
Janna Ekholm

Janna har lång erfarenhet av Office och arbetar som lösningsexpert, utvecklar mallar och håller utbildning i Officeprogrammen. Janna har en naturlig och social personlighet och är en omtyckt lärare och projektledare.

Janna Ekholm Utbildning/Utveckling
Jesper Ek

Jesper har arbetat som författare och utvecklare inom Office och IT sedan tidigt 90-tal. Idag jobbar han företrädelsevis med utveckling i Word och Excel och är den hos oss som oftast tar fram lathundar och manualer för Office.

Jesper Ek Utveckling/Text
Mattias Back

Mattias har en examen från Datavetenskapliga programmet på Mälardalens högskola och har ett mycket stort intresse för IT och programmering. Han utvecklar inom C#, VB.NET, Java och JavaScript och hos oss arbetar han främst med utveckling av våra mallar och produkter i Visual Studio.

Mattias Back Utveckling/Support
Anna Pålsson

Anna arbetar som lösningsexpert och projektledare i våra mallprojekt samt håller utbildning i Officeprogrammen. Anna är duktig på att engagera och sprida kunskap vidare och håller gärna workshops och seminarier för stora grupper.

Anna Pålsson Utbildning/Utveckling