Filmer, lathundar och utbildningsmaterial

Hann du inte anteckna under utbildningen, ingen fara vi har utbildningsmaterialet för dig.

Lär dig genom att titta på film!

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Varför då inte lära sig genom film?

Vi på Learningpoint utvecklar ständigt vårt filmbibliotek och erbjuder dels anpassade instruktionsfilmer till dig som kund men även allmänna filmer som till exempel Office 365 intro, nyheter i Excel 2016 och OneDrive för företag för att nämna några.

Här får ni ett smakprov på en av våra filmer i förkortad version.

Lathund i pdf och instruktionsfilm

Efter ett seminarium eller en utbildning är det uppskattat med en lathund som tar upp det viktigaste från genomgången. Lathundarna levereras i PDF-format som ni till exempel kan lägga på intranätet eller i SharePoint.

Learningpoint - Office 2016 från Office 2010   OneNote lathund  Learningpoint - Outlook

  • Nyheter i Office 2016 från Office 2010 – innehåller Nyheter i Office 2016, Nyheter i Word 2016, Nyheter i  PowerPoint 2016, Nyheter i Outlook 2016, Nyheter i Excel 2016.
  • OneNote 2016 – innehåller Introduktion i OneNote, Arbeta med anteckningsböcker m.m.
  • Outlook
Anpassade filmer och lathundar

Har du beställt mallar i Word eller PowerPoint till företaget som du vill att alla snabbt och enkelt ska komma igång med användandet av? En del vill läsa sig till hur man gör och andra se på film. Vi skapar företagsanpassade lathundar per program eller funktion och korta instruktionsfilmer.

 

Utbildningsmaterial LearningpointKontakta oss gärna för ett möte så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa just er. Du når oss på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se