Samarbetspartners


Learningpoint stärker upp med ny global aktör inom molnbaserad dokumenthantering

Templafy är en global aktör inom inom molnbaserad dokumenthantering som gör det enkelt för dig som kund att på ett smart och enkelt sätt hantera, uppdatera och dela företagsspecifika mallar och presentationer till hela organisationen. Detta oavsett vart i världen ni befinner er och oberoende av vilka enheter ni arbetar på.  

Den molnbaserade lösningen kan enkelt hanteras av marknadsavdelningen och gör det smidigt och effektivt att skapa dokument och presentationer. Templafy hjälper ert företag att kommunicera i enlighet med er grafiska profil samtidigt som lösningen gör det enkelt för medarbetaren att effektivisera sitt arbete.  

Produkten är skalbar för multinationella och flerspråkiga organisationer, vilket gör tjänsten till den perfekta lösningen även för stora bolag.  

Learningpoint har arbetat med utveckling av Office-mallar och lösningar under mer än 10 år och under den tiden har vi byggt upp såväl ett stort nätverk såsom expertis inom mallar och innehåll i Word, PowerPoint, Outlook och Excel.  

Genom samarbetet med Templafy kommer vi att kunna tillgodose en större marknad som mer och mer går mot molnbaserade lösningar för lagring och dokumenthantering. Templafy kommer tillhandahålla molntjänsten medan Learningpoint skapar innehållet. Allt för att göra er dokumenthantering och produktion av mallar och presentationer så enkel och smidig som möjligt.


Vill du ha ytterligare information, tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer. Du når oss på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se