Uppgraderingsstöd

Vi hjälper dig göra övergången så smidig och problemfri som möjligt när du byter till ny Officeversion – vi ger dig uppgraderingsstöd. Det kan vara många olika saker som kan ha inverkan på om en utrullning skall bli lyckad eller inte.

Learningpoint - Uppgraderingsstöd
Några exempel på ämnen att tänka på och åtgärda inför en uppgradering:

  • Välja rätt paketering av Office: Varje ny version brukar finnas i minst fyra – fem olika paketeringar.
  • Konvertera existerande dokument: Om det har blivit nytt filformat, skall gamla dokument konverteras eller inte?
  • Anpassa Officemiljön: Göra det enklare för användare att hitta till dom vanligaste funktioner till exempel att med ett klick komma åt dokumentmallar eller komma in i en bildbank.
  • Konvertera existerande mallar: Gamla mallar fungerar ibland i en ny miljö, men ofta måste man ge mallarna en översyn och kontrollera funktionaliteten.
  • Förbereda helpdesk: Helpdesk bör få en genomgång av nya funktioner i den nya versionen. Vi erbjuder kurser speciellt anpassade för helpdesk personal.
Office 365, Office 2016 och Office Online, Office 365 pro plus – vad är skillnaden?

Det är en fråga som vi får rätt ofta. Men hur är det då, ja det beror på… Vissa säger att Office 365 och Office 2016 är samma sak men riktigt så enkelt är det inte. Har man också hört talas om Office Online och blandar in det i ekvationen så blir det ännu lite krångligare. Här kommer en kortfattad begreppsförklaring.Kontakta oss gärna för ett möte så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa just er. Du når oss på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se