Premiumprodukter

Bildbank, diagramhjälp och andra smarta anpassningar.

Vi får dig att gilla Office

Vi hjälper dig att anpassa Office efter dina behov.

Här nedan hittar du ett axplock av alla spännande produkter vi har för Officeprogrammen. Möjligheterna är oändliga, har du egna idéer kan vi säkert hjälpa dig förverkliga dessa. Kontakta oss gärna så berättar vi mer på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se

Hoppa direkt till vår film

Specialanpassad flik

En anpassad flik är en stor hjälp när du gör dina presentationer. Samla anpassade funktioner tillsammans med inbyggda knappar som du använder ofta!

 ppprodukter
Mallknappar

Var är mallarna och hur öppnas de? Med mallknappar är det enkelt!
Våra mallknappar som finns i Word, PowerPoint och Excel gör det enkelt hitta dina mallar. Knappen pekar mot en mapp där dina mallar finns, lägger du till en ny mall så dyker den automatiskt upp under knappen.

 mallknapppp
Bildbank

Hitta din organisations bilder på ett enda klick, direkt inifrån PowerPoint och Word. Infoga bilden med ytterligare ett klick.

bildbank

Vi har gjort en bildbank som inte liknar något annat som finns i PowerPoint. De bilder du har i din bildbank visas snyggt i en panel bredvid din PowerPoint-presentation. Klicka på en bild och den infogas i presentationen. Vill du ha bilden i en bildplatshållare? Markera den och klicka på bilden och den infogas på rätt ställe!

Bildbanken finns även tillgänglig i Word.

Se hur bildbanken fungerar här:

 

Sidbiblioteket

Låt hela organisationen ta del av standardpresentationer.

sidbibliotek

Det tar tid att uppfinna hjulet gång på gång. I Sidbiblioteket kan du spara organisationens PowerPoint-presentationer så alla anställda kan återanvända sidor när de skapar sin egna presentationen. Ett perfekt sätt att få en genomgående designlinje i hela organisationens presentationer, oavsett vem som skapar dem.

 

Färgpalett

Sätter rätt färg på din presentation.

farg

Sex färger kan ibland vara alldeles för lite. Med färgpaletten utökas antalet definierade färger i PowerPoint utöver de sex du kan sätta som standard i din presentation.

Du kan dela upp färgerna i två kategorier för att enkelt styra vad de används till.

 

Språk

Trött på röda streck i PowerPoint?

sprak

Rättstavning i PowerPoint är inte alltid helt smärtfri upplevelse. Vårt verktyg hjälper dig sätta rättstavningen i PowerPoint. Den går igenom alla slides och ser till att de slides du infogar har rättstavningsspråket du valt. Två klick och rätt språk är på plats!

 

Vattenstämpel

Märk upp din presentation.

skarmavbild-2016-11-14-kl-16-29-40

Är presentationen konfidentiell eller skall den betraktas som ett utkast? Märk upp den!
Med en märkning i form av en vattenstämpel eller en text i ett hörn visar du enkelt statusen för din presentation. Med vår premiumprodukt kan du märka upp alla sidor i presentationen med två enkla klick. Om du vill kan du också bara märka upp en sida, då visas den högsta märkningen i presentationen på första sidan för att enkelt få en överblick när presentationen öppnas.

 

Menyskapare

Gör din presentation interaktiv.

skarmavbild-2016-11-14-kl-16-38-24

Med en meny i din presentation kan du enkelt navigera mellan olika sidor. Passar utmärkt på presentationer på mässor eller när du enkelt vill hoppa mellan delar i din presentation.

Med vår menyskapare sparar du massor med tid om du vill ha en interaktiv meny i din presentation.

Se PowerPoint-produkterna användas!

Ta en titt på filmen nedan. Ser du något som intresserar dig skrolla ner för att läsa mer.

Vill du se filmen igen klicka på symbolen Spela igen när filmen är slut.

Textbibliotek i Word och Outlook

Via en knapp i fliken ”Infoga” i Word öppnar användaren ett åtgärdsfönster till höger på skärmen. När användaren klickar på valfri kategori visas alternativa texter som kan infogas i aktuellt Worddokument. På så vis kan ett dokument ”byggas” ihop utifrån färdiga textdelar till ett önskat innehåll. Texterna kan förhandsgranskas i sin helhet innan man väljer att infoga dem i dokumentet.

Texterna lagras i Worddokument som läggs på en utpekad sökväg. Detta gör det enkelt att lägga till, redigera och ta bort texter i biblioteket. Texter som ska finnas i Textbiblioteket sparas av kund enligt instruktion från Learningpoint.

Learningpoints Textbibliotek Word
Outlook

Via en knapp i fliken ”Meddelande” som aktiveras när användaren skapar ett nytt e-postmeddelande, öppnas ett åtgärdsfönster till höger på skärmen. När användaren klickar på valfri kategori visas alternativa texter som kan infogas i aktuellt e-postmeddelande. På så vis kan texter enkelt återanvändas inom organisationen. Texterna kan förhandsgranskas i sin helhet innan man väljer att infoga dem i dokumentet.

Texterna sparas som Outlookmallar på en utpekad sökväg på en filserver. Detta gör det enkelt att lägga till, redigera och ta bort texter i biblioteket. Texter som ska finnas i Textbiblioteket sparas av kunden enligt instruktion från Learningpoint.

Learningpoint Textbibliotek Outlook

 

Enhetlig signatur i Outlook

Gör din organisations e-postsignaturer enhetliga.

Vår premiumprodukt hjälper dig att enkelt få en snygg signatur i mailen. Dessutom är den enkel att administrera och ändra. Väljer du dessutom den automatiska signaturlösningen så uppdateras dina ändringar automatiskt för alla användare. Enklare blir det inte.

signatur

 

Diagramhjälpen

Nu behöver du inte sitta och småpilla med diagram för att de skall se ut precis som du vill ha dem. Låt diagramhjälpen göra detta åt dig. Med anpassade diagram kan du infoga ett korrekt och snyggt diagram med ett enda klick. Dessutom är diagrammen storleksanpassade för att passa in i din PowerPoint mall.

skarmavbild-2016-11-14-kl-16-32-25

Nedan finner du de funktioner som den nya diagramhjälpen gör.

  • Skapa nytt dokument
  • Skapa diagram
  • Diagramstorlek
  • Återställ diagram
  • Spara som bild
  • Formatmallar
  • Byt färgschema
  • Värden av/på
  • Exportera diagram till Word

För att alla diagram skall få samma utseenden vad gäller font, storlek, axlarnas utseende och färger så finns det snabbknappar i Diagramhjälpen där det med ett klick skapar företagsanpassade diagram. I lösningen ingår knappar för diagramtyperna linje, stapel, staplad stapel, cirkeldiagram, börs (första, högsta, lägsta, sista) och kombinationsdiagram (dubbla axlar).

 


Kontakta oss gärna för ett möte så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa just er. Du når oss på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se