Premiumprodukter i PowerPoint

Bildbank, Figurbibliotek, Kartverktyg och andra smarta anpassningar.

Vi får dig att gilla Office

Vi hjälper dig att anpassa PowerPoint efter dina behov. Här nedan hittar du ett axplock av våra produkter för PowerPoint. Möjligheterna är oändliga, har du egna idéer kan vi säkert hjälpa dig förverkliga dessa. Kontakta oss gärna så berättar vi mer på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se

Hoppa direkt till vår film

 
Specialanpassad flik

En anpassad flik är en stor hjälp när du gör dina presentationer. Samla anpassade funktioner tillsammans med inbyggda knappar som du använder ofta!

 Learningpoint Specialanpassad flik
 
Mallknappar

Var är mallarna och hur öppnas de? Med mallknappar är det enkelt!
Våra mallknappar som finns i Word, PowerPoint och Excel gör det enkelt hitta dina mallar. Knappen pekar mot en mapp där dina mallar finns, lägger du till en ny mall så dyker den automatiskt upp under knappen.

 Learningpoint Mallknapp
Kartverktyget

Med kartverktyget skapar du egna kartor, verktyget färglägger de länder du grupperat automatiskt.
Välj världsdel, välj sedan vilken färg respektive lands-kolumn ska ha. Sortera in önskade länder i grupper, klicka på slutför och kartan färgas enligt valda grupper. Svårare är det inte.

Learningpoint-kartverktyg

Bildbank

Hitta din organisations bilder på ett enda klick, direkt inifrån PowerPoint och Word. Infoga bilden med ytterligare ett klick.

Learningpoint Bildbank

Vi har gjort en bildbank som inte liknar något annat som finns i PowerPoint. De bilder du har i din bildbank visas snyggt i en panel bredvid din PowerPoint-presentation. Klicka på en bild och den infogas i presentationen. Vill du ha bilden i en bildplatshållare? Markera den och klicka på bilden och den infogas på rätt ställe!

Bildbanken finns även tillgänglig i Word.

 
Se hur bildbanken fungerar

 
Sidbiblioteket

Låt hela organisationen ta del av standardpresentationer. Det tar tid att uppfinna hjulet gång på gång. I Sidbiblioteket kan du spara organisationens PowerPoint-presentationer så alla anställda kan återanvända sidor när de skapar sin egna presentationen. Ett perfekt sätt att få en genomgående designlinje i hela organisationens presentationer, oavsett vem som skapar dem.

Learningpoint Sidbibliotek

Innehållsförteckning

För att snabbt få en tydlig överblick över din PowerPoint-presentation har vi utvecklat funktionen Innehållsförteckning. Här kan man på ett enkelt och snyggt sätt skapa en innehållsförteckning med möjligheten att även välja olika rubriknivåer. PowerPoint-presentationen kan även exporteras till PDF-format där länkarna blir klickbara.

Learningpoint-innehallsforteckning

Se hur innehållsförteckningen fungerar

 
Figurbiblioteket

Figurbiblioteket hjälper dig och din organisation att enkelt använda figurer, tabeller, bilder, filmer etc. i era PowerPoint-presentationer ur ett gemensamt bibliotek. Bilder och figurer visas som små miniatyrer som gör det enkelt hitta rätt.
Du når Figurbiblioteket genom en anpassad knapp som läggs i fliken ”Infoga” i PowerPoint.

Learningpoint Figurbibliotek
 
Färgpalett

Sätter rätt färg på din presentation.

Learningpoint Färgpalett

Sex färger kan ibland vara alldeles för lite. Med färgpaletten utökas antalet definierade färger i PowerPoint utöver de sex du kan sätta som standard i din presentation.

Du kan dela upp färgerna i två kategorier för att enkelt styra vad de används till.

 
Språk

Trött på röda streck i PowerPoint?

Learningpoint språk

Rättstavning i PowerPoint är inte alltid helt smärtfri upplevelse. Vårt verktyg hjälper dig sätta rättstavningen i PowerPoint. Den går igenom alla slides och ser till att de slides du infogar har rättstavningsspråket du valt. Två klick och rätt språk är på plats!

 
Vattenstämpel

Märk upp din presentation.

Learningpoint Vattenstämpel

Är presentationen konfidentiell eller skall den betraktas som ett utkast? Märk upp den!
Med en märkning i form av en vattenstämpel eller en text i ett hörn visar du enkelt statusen för din presentation. Med vår premiumprodukt kan du märka upp alla sidor i presentationen med två enkla klick. Om du vill kan du också bara märka upp en sida, då visas den högsta märkningen i presentationen på första sidan för att enkelt få en överblick när presentationen öppnas.

 
Menyskapare

Gör din presentation interaktiv.

Learningpoint anpassad meny Powerpoint

Med en meny i din presentation kan du enkelt navigera mellan olika sidor. Passar utmärkt på presentationer på mässor eller när du enkelt vill hoppa mellan delar i din presentation.

Med vår menyskapare sparar du massor med tid om du vill ha en interaktiv meny i din presentation.

 
Se PowerPoint-produkterna användas!

Ta en titt på filmen nedan. Ser du något som intresserar dig skrolla ner för att läsa mer.Kontakta oss gärna för ett möte så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa just er. Du når oss på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se