Premiumprodukter i Word

Textbibliotek, blankettmall och andra smarta anpassningar för Word.

Vi får dig att gilla Office

Vi hjälper dig att anpassa Office efter dina behov. Här nedan hittar du ett axplock av alla spännande produkter vi har för Word. Möjligheterna är oändliga, har du egna idéer kan vi säkert hjälpa dig förverkliga dessa. Kontakta oss gärna så berättar vi mer på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se

Textbibliotek i Word (och Outlook)

Via en knapp i fliken ”Infoga” i Word öppnar användaren ett åtgärdsfönster till höger på skärmen. När användaren klickar på valfri kategori visas alternativa texter som kan infogas i aktuellt Worddokument. På så vis kan ett dokument ”byggas” ihop utifrån färdiga textdelar till ett önskat innehåll. Texterna kan förhandsgranskas i sin helhet innan man väljer att infoga dem i dokumentet.

Texterna lagras i Worddokument som läggs på en utpekad sökväg. Detta gör det enkelt att lägga till, redigera och ta bort texter i biblioteket. Texter som ska finnas i Textbiblioteket sparas av kund enligt instruktion från Learningpoint. Textbiblioteket finns även för Outlook.

Learningpoint Textbibliotek

Se hur Textbilioteket fungerar.

Blankettmall i Word

Ett superenkelt sätt att skapa blanketter utifrån färdiga byggblock. Via en knapp i menyfliksområdet ”Skapa blanketter” skräddarsyr du varje blankett. Genom att infoga olika byggblock och färdiga delar bygger enkelt upp din blankett.

Learningpoint blankettmall i Word

Se hur enkelt du skapar en blankett med Blankettmallen.

Mallknapp

Var är mallarna och hur öppnas de? Med mallknappar är det enkelt!
Våra mallknappar som finns i Word, PowerPoint och Excel gör det enkelt hitta dina mallar. Knappen pekar mot en mapp där dina mallar finns, lägger du till en ny mall så dyker den automatiskt upp under knappen.

Mallknappar

Learningpoint mallknapp


Kontakta oss gärna för ett möte så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa just er. Du når oss på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se