Premiumprodukter i Outlook

Outlooksignaturer, Texbilitotek och andra smarta anpassningar.

Vi får dig att gilla Office

Vi hjälper dig att anpassa Outlook efter dina behov.

Här nedan hittar du ett axplock av alla spännande produkter vi har för Outlook. Möjligheterna är oändliga, har du egna idéer kan vi säkert hjälpa dig förverkliga dessa. Kontakta oss gärna så berättar vi mer på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se

Enhetlig signatur i Outlook

Gör din organisations e-postsignaturer enhetliga.

Vår premiumprodukt hjälper dig att enkelt få en snygg signatur i mailen. Dessutom är den enkel att administrera och ändra. Väljer du dessutom den automatiska signaturlösningen så uppdateras dina ändringar automatiskt för alla användare. Enklare blir det inte.

Learningpoint signatur

När användaren klickar på OK skapas tre anpassade signaturer.

  • Lång signatur (standard för nya mail)
  • Kort signatur (standard för svarsmail)
  • Intern signatur

Om ändringar görs (t ex ny kampanj, adress eller liknande) i ”mastermallen” slår ändringarna igenom i allas signaturer nästa gång inloggning sker i Outlook. Smidigt, eller hur!?

Learningpoint-Outlook-mailsignaturer

Textbilioteket

Via en knapp i fliken ”Meddelande” som aktiveras när användaren skapar ett nytt e-postmeddelande, öppnas ett åtgärdsfönster till höger på skärmen. När användaren klickar på valfri kategori visas alternativa texter som kan infogas i aktuellt e-postmeddelande. På så vis kan texter enkelt återanvändas inom organisationen. Texterna kan förhandsgranskas i sin helhet innan man väljer att infoga dem i dokumentet.

Texterna sparas som Outlookmallar på en utpekad sökväg på en filserver. Detta gör det enkelt att lägga till, redigera och ta bort texter i biblioteket. Texter som ska finnas i Textbiblioteket sparas av kunden enligt instruktion från Learningpoint. Textbiblioteket finns även för Word.

Learningpoint textbibliotek

Se hur Textbilioteket fungerar.
Kontakta oss gärna för ett möte så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa just er. Du når oss på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se