Premiumprodukter i Excel

Vi hjälper dig att jobba smidigt i Excel med Diagramhjälpen och andra smarta anpassningar – premiumprodukter.

Diagramhjälpen

Nu behöver du inte sitta och småpilla med diagram för att de ska se ut precis som du vill ha dem. Låt diagramhjälpen göra detta åt dig. Med anpassade diagram kan du infoga ett korrekt och snyggt diagram med ett enda klick. Dessutom är diagrammen storleksanpassade för att passa in i din PowerPoint mall.

Learningpoint diagramhjälpen

Nedan finner du de funktioner som den nya diagramhjälpen gör.

  • Skapa nytt dokument
  • Skapa diagram
  • Diagramstorlek
  • Återställ diagram
  • Byt färgschema

För att alla diagram skall få samma utseenden vad gäller font, storlek, axlarnas utseende och färger så finns det snabbknappar i Diagramhjälpen där det med ett klick skapar företagsanpassade diagram. I lösningen ingår knappar för diagramtyperna linje, stapel, staplad stapel, cirkeldiagram, börs (första, högsta, lägsta, sista) och kombinationsdiagram (dubbla axlar).

Se hur Diagramhjälpen fungerar.

Logotyp i Excel

Via en knapp/funktion i menyfliken kan användaren lägga in företagets logotyp i sidhuvudet.  Det ges möjlighet att välja om logotypen ska läggas in på det blad som visas eller på alla blad i aktuell Excelbok. Mallknappen är kompatibel med Office 2010/2013/2016. Mallknappen kan ha företags logotyp. Vidare erbjuds en knapp för att öppna ny bok på ”rätt sätt” så att temafärgerna finns som default.

Learningpoint logotyp

Formatmallar

Denna funktion ger möjlighet att företagsanpassa formatmallar i Excel för att användarna enkelt ska kunna välja mellan ett antal förutbestämda format för rubriker etc. i arbetsboken.

Learningpoint formatmallKontakta oss gärna för ett möte så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa just er. Du når oss på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se