Mallar och anpassning av PowerPoint

Med ett bra mallpaket sparar du och din organisation mycket tid – PowerPointmallar. 

Vi hjälper dig att underlätta arbetet med företagets presentationer med hjälp av PowerPointmallar PowerPoint

Vi kan hjälpa dig skapa en miljö i Office som både är enkel och rolig att arbeta med. Med hjälp av mallar hjälper vi dig att få ett enhetligt utseende på företagets kommunikation och våra anpassningar gör att detta är både snabbt och enkelt att jobba med. En av våra styrkor är vår erfarenhet, så vi tvekar inte att hjälpa dig med vad vi anser vara ”best practice” när det gäller mallar och anpassningar.

Exempel på anpassningar som gör dina presentationer lätta att producera:

Specialanpassad flik med Mallknapp

Med en företagsanpassad flik i menyfilksområdet kommer ni snabbt och enkelt åt era PowerPoint mallar. Alla mallar samlade på ett ställe, lätt att hitta för alla.

Mallknappar

Var är mallarna och hur öppnas de? Med mallknappar är det enkelt!
Våra mallknappar som finns i Word, PowerPoint och Excel gör det enkelt hitta dina mallar. Knappen pekar mot en mapp där dina mallar finns, lägger du till en ny mall så dyker den automatiskt upp under knappen.

 mallknapppp

 

Anpassade lösningar för just er

Vi triggas av utmaningar. Så har du egna önskningar på hur du vill att era Officeprogram skall fungera så vill vi hjälpa dig förverkliga dessa. Inget är omöjligt.
Learningpoint - Mallar
Kontakta oss gärna för ett möte så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa just er. Du når oss på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se