Mallar och anpassning av Excel

Med smarta anpassningar i Excel sparar du och din organisation mycket tid med dina Exceldokument

Vi hjälper dig att få ett enhetligt utseende på företagets Exceldokument Excel

Vi kan hjälpa dig skapa en miljö i Office som både är enkel och rolig att arbeta med. Med hjälp av mallar i Excel hjälper vi dig att få ett enhetligt utseende på företagets kommunikation och våra anpassningar gör att detta är både snabbt och enkelt att jobba med. En av våra styrkor är vår erfarenhet, så vi tvekar inte att hjälpa dig med vad vi anser vara ”best practice” när det gäller mallar och anpassningar.

Exempel på anpassningar som gör dina dokument lätta att skapa:

Formatmallar

Denna funktion ger möjlighet att företagsanpassa formatmallar i Excel för att användarna enkelt ska kunna välja mellan ett antal förutbestämda format för rubriker etc. i arbetsboken.

Learningpoint Formatmallar i Excel

Logotyp i Excel

Via en knapp/funktion i menyfliken kan användaren lägga in företagets logotyp i sidhuvudet.  Det ges möjlighet att välja om logotypen ska läggas in på det blad som visas eller på alla blad i aktuell Excelbok. Mallknappen är kompatibel med Office 2010/2013/2016. Mallknappen kan ha företags logotyp. Vidare erbjuds en knapp för att öppna ny bok på ”rätt sätt” så att temafärgerna finns som default.

Learningpoint-logotypKontakta oss gärna för ett möte så kan vi diskutera hur vi kan hjälpa just er. Du når oss på tel 08-410 23 410 eller e-post info@learningpoint.se